DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 2000Kč. Víno nyní doručujeme po celé ČR do 1-3 pracovních dnů. V Praze je možné expresní večerní doručení mezi 18-22hod. Osobní vyzvednutí je možné ve skladu Mladoboleslavská 1120, Praha - Kbely ve všední dny mezi 8.00-19.00hod.

Hodnocení obchodu

5,0 880 hodnocení
5
870x
4
9x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
RP Avatar autora Romana Pšeničková | 24.11.2022
Avatar autora Olga Šimšikova | 24.11.2022
PT Avatar autora Pavlína Tourková | 24.11.2022
ZH Avatar autora Zdeněk Havránek | 24.11.2022
Jsem velmi spokojen, výborný poměr cena/výkon, italská vína již téměř jinde nekupuji..
UA Avatar autora Urbanová Alena | 24.11.2022
EH Avatar autora Eva Horáková | 24.11.2022
SB Avatar autora Sarka Berger | 24.11.2022
Velka spokojenost, rychla domluva s panem Vankem. Doporucuji.
MS Avatar autora Martin Solucev | 24.11.2022
VN Avatar autora Václav Novák | 24.11.2022
ED Avatar autora Eva Dvořáková | 24.11.2022
Neskutečně vynikající vína ,dle skvěle trefného popisu se kterým se naprosto ztotožňuji. Opravdu Velké Díky ,protože se nemusím bát dát tyto vína darem a ještě o nich mohu krásně poreferovat . Respekt a ať se Vám daří!!! Já Vám zachovávám přízeň (jinde již vína nekupuji)
MP Avatar autora Milan Peterka | 24.11.2022
Spokojen, vše za 1
ZZ Avatar autora Zdeněk Zelený | 24.11.2022
Velká spokojenost
IK Avatar autora Irena Koutná | 24.11.2022
JB Avatar autora Josef Bartek, Dům barev | 15.11.2022
PK Avatar autora Petr Král | 13.11.2022
MP Avatar autora Michal Psota | 11.11.2022
Vína od pana Vaňka jsou opravdu excelentní. Oceňuji, že je u každého vína dostatek informací včetně hodnocení, podle kterého se řídím při nákupu a zatím mě žádná láhev nezklamala. Největším překvapením je pro mě zatím Cabernet Sauvignon Three Bridges. Tak intenzivní vůni černého rybízu jsem v žádném jiném víně necítil. Opravdu excelentní. Těsím se na další objednávku.
MK Avatar autora Michaela Kobalsová | 11.11.2022
LM Avatar autora Libor Matula | 11.11.2022
S obchodem jsem velmi spokojen. Dal jsem na doporučení a. Výběr degustační vín v balíčku byl excelentní. Již jsem si zakoupil po kartonech. Prostě výborný..... Velmi doporučuji
MS Avatar autora Marek Sojka | 11.11.2022
AJ Avatar autora Andrej Jaroš | 11.11.2022
S obchodem jsem velmi spokojen. Líbí se mi výběr vín, jejich popis a v neposlední řadě také rychlost dodání objednávky. Doporučuji