Hodnocení obchodu

5,0 65 hodnocení
Přidat hodnocení
5
62x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 23.12.2017 22:17
+ Kvalitní vína
+ Všechny prověřené od someliéra

Určitě ještě nakoupíme. Můžeme doporučit
| 23.12.2017 22:09
+ Velmi rychla a seriozni osobni komunikace

| 10.12.2017 14:09
+ Rychlost, ochota, rada ohledně výběru vín

| 7.12.2017 18:31
+ Osobní přístup
+ popis vín včetně ročníků
+ spoléhám na výběr odborníka
+ na výběr různé kombinace vín dle svátku, ročního období apod
+ rychlá doprava
+ chtěla jsem podpořit pana Vaňka, jeho podnikání

| 6.12.2017 15:12
zajímavá a již ověřená vína velké kvality-tedy nákup s malým rizikem velmi cením osobní přístup k zákazníkovi
| 1.12.2017 11:43
I přes moje zazmatkování při objednávce, mi byla vína doručena asi do čtyř dnů.
| 27.11.2017 16:05
+ Rychlé dodání.
+ Kompletní informace o produktech.

| 26.11.2017 21:49
+ Prehledne stranky, velmi rychle dodani, spokojenost. Urcite budu nakupovat casteji.

| 25.11.2017 21:27
+ rychlé vyřízení objednávky
+ bezproblémová doprava
+ kvalitní vína

| 22.11.2017 11:31
Krásné, přehledné internetové stránky. rychlost dodání
| 17.11.2017 09:02
+ Obrovsky vyber vin
+ Vina jsou vyzkousena, nekupuju zajice v pytli
+ Rychlost dodani
+ Cena - velmi kvalitni vina za rozumnou cenu
+ Komunikace s eshopem

Po dalsim vylitim lahve draheho vina koupeneho ve vinarne jsem se obratila na tento eshop at mi doporuci kvalitni vina a byla jsem velmi mila prekvapena s rychlosti vyberu a expres zaslanim, ted si kazde vino co otevru vychutnavam! Takze v nakupu budu pokracovat!
| 13.11.2017 15:45
+ flexibilní doručení kurýrem
+ profesionální komentáře a profil u každého vína

Skvělý eshop!
| 13.11.2017 09:09
+ rychlé doručení

| 11.11.2017 10:53
+ vždy perfektní vína, dobrý popis i poradenství,....spokojenost po všech stránkách...
+ jen ta doprava - nelze se dohodnout s řidičem....

| 8.11.2017 10:02
+ Skvělý výběr vín, dobrý poměr kvalita/cena
+ Bezproblémová komunikace od objednání po doručení

Nakupuji zde pravidelně. I když mám ještě další eshopy s vínem, zde nakupuji 90 % všech vín. Vřele doporučuji také volné degustace a antidegustace.
| 21.10.2017 14:38
+ jsou uvedené ročníky vín.
+ Co jsem si objednal to přišlo.
+ Rychlé vyřízení objednávky.
+ Jeden den jsem objednal druhý den dovezly. Jednoduché. Rychlé.
- Nemají v nabíce YELLOW TAIL shiraz červené ani rosé

| 8.10.2017 11:34
+ 1.

| 2.10.2017 10:35
+ Velmi zajímavá nabídka vín, skvělá komunikace ze strany majitele, rychlé dodání zásilky

Velmi příjemná zkušenost s nákupem na ocenenavina.cz, vřele doporučuji.
| 5.9.2017 09:43
+ přehlednost; jednoduchá orientace; komunikace s obchodníkem výborná

| 15.8.2017 11:13
+ rychlost
+ vstřícnost
+ kvalita
+ komunikace
+ výběr

| 7.8.2017 10:12
+ Oceňuji přehlednost nabídky a velmi vstřícné jednání pana Vaňka.

| 3.7.2017 17:47
+ Perfektní komunikace a rychlost dodání
+ Skvělý výběr prověřených a kvalitních vín, přitom za rozumné ceny
- nakupoval jsem již několikrát a vždy jsem byl MAXIMÁLNĚ spokojen, takže NEVÝHODA ABSOLUTNĚ ŽÁDNÁ

Pan Vaněk je velký profesionál, vínům opravdu rozumí a kromě samotného prodeje pořádá i zajímavé degustace a speciální "antidegustace", které doporučuji navštívit, je to zážitek
| 14.6.2017 14:19
+ Přehlednost stránek, rychlost vyřízení, příjemná obsluha v místě vyzvednutí.
- Zatím žádné :)

| 12.6.2017 13:26
+ Fundovanost
+ Rychlost vyřízení objednávky
- žádné zabezpečení lahví s vínem proti rozbití při přepravě

Velmi spokojena, široká nabídka, rychlé dodání, vyčerpávající popis chutí vín atd. Doporučuji!
| 5.6.2017 13:20
+ serioznost, rychlost, flexibilita, schopnost poradit a doporučit
- nenašla jsem zatím žádné slabiny

Obchod mohu všem velmi doporučit pro jeho serióznost, rychlost, flexibilitu, schopnost poradit a doporučit. Má kvalitní produkty i služby. Vše proběhlo perfektně a rychle. Naprostá spokojenost.
| 6.5.2017 16:27
+ Výhodou je, že tento e-shop nabízí prověřená vína, osobně doporučená sommeliérem. Oceňuji také rychlou dodací lhůtu a možnost dopravy zdarma.
- Kvalita i cena vín je do značné míry subjektivní záležitost, takže u některých vín považuji komentář sommeliéra za přehnaný a nemusí se vždy shodovat s názorem zákazníka, což byl u některých vín i můj případ.

Určitě zajímavý koncept e-shopu, sommeliér komunikuje rychle a osobně. Určitě doporučuji.
| 24.4.2017 08:05
+ Kvalitní zboží
+ Rychlá komunikace
+ Spolehlivý obchod
- Slabiny nemá

Doporučuji
| 16.4.2017 08:18
+ Kvalitni vina za dobrou cenu

| 5.4.2017 11:57
+ Opravdu vynikajici vina za dobre ceny
- Omezeny vyber vin, ale alespon si rychleji vyberu:)

Vynikajici pomer cena/vykon, vsechna vina, ktera jsem u nich zatim ochutnal (a to jsem si koupil i degustacni balicek) byla famozni.
| 26.2.2017 12:46
+ Vždy vynikající víno, ať už jakékoliv.

| 19.2.2017 19:36
+ Vynikající poměr cena /výkon
- Nenašel jsem možnost, kde na degustaci nabízená vína nachutnat pro snazší rozhodování o nákupu

Záruka kvality, za nabízenými víny vidím skutečného znalce vín (a nikoliv pouze jen obchodníka).
| 6.2.2017 16:02
Vybrala jsem si dárkový balíček, který jsem potřebovala rychle doručit. Objednala jsem ve středu kolem 16.hodiny a druhý den kolem poledne už dorazil kurýr s papírovou taškou. Jsem spokojená s nákupem, jednáním i dopravou. Rychlost závratná :-) Doporučuji!
| 30.1.2017 15:49
+ kvalitní předvýběr vín, dobrý poměr cena/výkon, příjemná komunikace

fajnový shop s dobrými víny, příjemnými newslettery, s frekvencí tak akorát, tj. nechodí každý druhý den
| 30.1.2017 13:07
+ kvalitní výběr

líbí se mi Vaše společnost po obchodní stránce. Přístup Úroveň vědomostí zástupců
| 17.1.2017 13:24
+ vyborna komunikace a vyhoveni mym pozadavkum

| 2.1.2017 08:18
+ Zajímavé a kvalitní zahraniční vína, za rozumnou cenu, velmi pěkně popsané.
- Nic mě nenapadá, možná u popisu vín mimo perfektně popsaných chutí a vůní(možná až moc:-), ale to není nic špatného) bych ještě doplnil aspoň u některých obsah - cukr, kyseliny, alkohol...

SUPER, doporučuji degustaci s prodejcem.
| 27.11.2016 22:03
+ přehlednost nabídky, garance kvality vín - dosud jsem nechutnal, tak nemohu potvrdit, solidní ceny

zkušenost s nákupem velmi dobrá, ovšem zatím jsem neochutnal zakoupená vína
| 23.11.2016 16:31
profesionální a zároveň i osobní přístup k zákazníkovi
| 28.10.2016 19:59
+ Skvělý výběr vín za férové ceny.

| 29.9.2016 12:28
+ Kvalitní vína za rozumnou cenu.

| 26.9.2016 17:26
+ Přehled produktů, rychlost dodání

| 19.9.2016 09:36
+ Rychlost a okamžitá reakce na požadavek zákazníka.
- Nemá

Perfektní
| 8.8.2016 10:26
+ vyber kvalitnich vin, rychla doprava

vsem doporucuji Vladmirovi degustace vin, konecne poznate jak chutna vino, ne jenom alkohol z obchodu.
| 27.6.2016 11:58
Velice kladně hodnotím bleskovou komunikaci, zboží dorazilo "až" ve středu, ale to po mém sdělení, že na dodání nespěchám, jinak jsem mohla mít objednávku už druhý den u sebe. Klasickým problémem bylo to, že jsem vyplnila svou adresu a adresu dodací, která je jiná a zboží se původně vezlo na běžnou adresu a ne adresu dodání. Komunikace s kurýrní službou ale byla velice dobrá, na rozdíl od konkurenčních firem a vína mi předal usměvavý pán v papírové tašce a ještě mě upozorňoval, ať si je nerozbiji, takže přístup k přepravě příkladný.
| 10.6.2016 09:41
+ Velmi kvalitní produkty, skvělý přístup a opravdu luxusní výběr vín, která sežete za skvělou cenu.
- Žádné

Výběru vín vždy věřím, dokáží doporučit vína podle preferencí chutí a na každou příležitost. Skvělý osobní přístup.
| 16.5.2016 10:53
- nelze platit online kartou, jen platebním převodem

| 9.5.2016 09:57
+ nejlepší poměr ceny a kvality vín
- žádné

perfektní vína od perfektního sommeliera, nesahnete vedle, oceněna vina za vas udělaji tu "špinavou" praci - vyberou mezi cenově dostupnymi viny ta ktera stoji za to pit
| 23.4.2016 21:35
+ Rychle dodání,perfektní komunikace

Všem maximálně doporučuji ,kvalitní vína,perfektní poradenství ,rychlá komunikace a dodání.
| 2.4.2016 21:37
+ Rychlé dodání, velmi vztřícné jednání
- Žádné

Absolutní spokojenost
| 30.3.2016 09:41
+ Kvalitni vina, pridanou hodnotou jsou znalosti majitele.

| 28.3.2016 11:11
+ Pěkná,kvalitní vína, perfektní komunikace a spolehlivost

velmi seriozní komunikace a pěkná vína
| 6.3.2016 17:52
+ výborná vína se skvělým poměrem cena/výkon
+ obchod mi byl doporučen a nezklamal
+ líbí se mi přidané informace - plakáty - o víně na stránkách

s čistým svědomím mohu doporučit, pokud chcete ochutnat skvělá vína a nechcete se spálit, když víno neznáte
| 28.2.2016 13:36
+ Kvalita nabízeného vína
+ Přehlednost e-shopu
+ Rychlost doručení

Na výběr vína je spolehnutí. Ještě se mi nestalo, že by mi víno nechutnalo. Jsem velice spokojen i s poměrem cena/kvalita. Doručení objednávky je hned druhý den, takže nejsem nikdy na suchu :-) Díky párování vína s jídlem zjistím, co k vínu přichystat, aby byl zážitek dokonalý. Obchod doporučuji všem, kdo mají rádi dobré víno.
| 22.2.2016 11:05
+ Kvalifikovaný výběr nejlepších zahraničních vín za rozumnou cenu.

Eshopů s vínem je spousta, některé jedou na obrat a počítají s nízkou "vinnou gramotností" kupujících, ale tento je opakem: dělá to s důrazem na kvalitu produktu a skvělý zákaznický servis.
| 22.2.2016 10:32
+ Nabízí samotným prodejcem vyzkoušená a ohodnocená kvalitní zahraniční vína za rozumnou cenu.
- Žádné.

Nabízí samotným prodejcem vyzkoušená a ohodnocená kvalitní zahraniční vína za rozumnou cenu. Člověk nekoupí zajíce v pytli.
| 15.2.2016 10:00
+ Obchod nabízí dostatečný výběr kvalitních vín, která nezklamou.

| 1.2.2016 10:23
+ Popis produktů po otevření lahve odpovídá :-)
+ Očividně osobně přechutnané :-)
- na mém prohlížeči ( Chrome ) problémy s načítáním webových stránek, zobrazení intermitentně jen textové- nevím zda chyba tvůrce stránek nebo prohlížeče

Kvalitní vína za přiměřenou cenu, prodávaná s osobním nasazením. obchod bych doporučil komukoliv-jevidět, že se o projekt stará jedna poučená osoba
| 12.1.2016 08:34
+ Osobní přístup. Prověřený sortiment.
- Víno se dá doručit pouze přes messenger.

| 18.10.2015 12:55
objednávka bez problémů, výborné víno, jako vždy
| 5.10.2015 11:02
+ jednoduchy vyber a vzdycky se dobre napijete

idealni pomer cena/kvalita, vyborna vina
| 4.10.2015 18:00
Zúčastnila jsem se zážitkové "Antidegustace" a byla jsem velmi spokojená kvalitou přednášky, vysokou odborností lektora i výběrem vín a pokrmů. Akci jsem doporučila kamarádům.
| 30.9.2015 15:23
Degustace naprosto předčila všechna má očekávání. Večer proběhl v příjemném prostředí a se skvělým servisem, kde šlo hlavně o velmi zajímavé povídání o vínech. Skvělý zážitek a věřím, že nebyl poslední. Děkuji.
| 21.9.2015 10:27
+ Skvělý výběr vín a jejich popis, nelze udělat chybu
+ Ochota poradit s výběrem vhodného vína
+ Je poznat že majitel je profesionální degustátor
+ Při dané kvalitě velmi dostupné ceny

Pro mě obchod číslo 1 pokud sháním dobré víno. Osobní přístup, skvělý výběr a naprosto dostupné ceny.
| 17.9.2015 16:29
+ Vyborný předvýběr vín, tak že i laik ví co mu bude chutnat.

| 17.9.2015 14:01
+ - kvalitní hodnocení vín
+ - předem vybraná vína
+ - rychlé a spolehlivé doručení(nemusím se bát, že se to rozbije a že to budu muset potom nějak řešit)

Doporučuji nákup na ocenenavina.cz, vína nám vždy chutnala.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.